ТРКА ДЕДА МРАЗЕВА У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ТРКА ДЕДА МРАЗЕВА У БИЈЕЉИНИ


Новогодишња трка на плус 15 степени Целзијусових

Тачно у подне почела је Трка Деда Мразева у Бијељини. Како су за портал Семберија инфо потврдили организатори, у трци је учествовало око 300 Деда Мразева.

Тачно у подне, како је било и предвиђено, потрчала је прва група, узраста до 10 година и они су истрчали један круг око Градског трга у центру града. Потом су два круга трчали они старији.

Иако је други јануар, температура високо у плусу и сунчан дан одавали су утисак да је Први мај, тако да би се слободно могло рећи да су Деда Мразеви трчали ,,првомајску'', а не ,,новогодишњу'' трку.


-Ово и није трка за побједника, јер су сви учесници побједници и сви ће добити награде. Важно је учешће, лијепа атмосфера, дружење и промоција здравог живота'', потврдили су из Удружења ,,Визија младих'', које је било организатор овог прелијепог догађаја у Бијељини и које је окупило велики број грађана.
Покровитељ трке је Градска управа Града Бијељина, а и овај догађај је организован у оквиру програма ,,Зимски корзо'', који је почео 27. децембра 2021. године, а трајаће до 14. јануара ове године.
Подсјећамо, због короне, прошле године је у Бијељини изостала Трка Деда Мразева.

Семберија инфо