ДОДЈЕЛА ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТИЋА НАЈМЛАЂИМ СТАНОВНИЦИМА ОПШТИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ДОДЈЕЛА ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТИЋА НАЈМЛАЂИМ СТАНОВНИЦИМА ОПШТИНЕ


За сву дјецу општине Лопаре старости до десет година обезбијеђени су пакетићи, који су подијељени у мјесним заједницама, централним и подручним школама ове локалне заједнице.

„Општинска управа је припремила  око 500 пакетића, а ове године је изостала традиционална подјела пакетића у Центру за културу због поштивања епидемиолошких мјера“, саопштио је Жељко Керовић, начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности општине Лопаре.

Он је навео да су пакетићи уручени дјеци предшколског ураста у Дјечијем вртићу Лопаре и у  школама по мјесним заједницама, ученицима од првог до петог разреда, те су тако избјегнута већа окупљања.

У циљу подршке најмлађим становницима општине Лопаре васпитачи и дјеца из Дјечијег вртића Лопаре,  у сарадњи са Центром за културу Лопаре, су поводом новогодишњих  и божићних празника приредили празнични програм.

Даниела Цвијановић, директор Дјечијег вртића Лопаре, је истакла да је приредба окупила преко осамдесет малишана који су уприличили програм са извођењем музичких и сценских кореографија посвећених предстојећим празницима.