УПРКОС ТЕШКОЋАМА УСПЈЕШНА ГОДИНА ЗА АД „ГРАД“ :: Semberija INFO ::

 

УПРКОС ТЕШКОЋАМА УСПЈЕШНА ГОДИНА ЗА АД „ГРАД“


Управа Акционарског друштва „ГРАД“ из Бијељине данас је одржала конференцију за медије на којој  су јавности представљени остварени пословни резултати и представљени планови за 2022. годину.

Пословна 2021. година је завршена је са испуњеним свим обавезама према радницима, добављачима и пореским институцијама. Са трговцима на Агро-тржном центру је ријешен проблем кроз договор о смањењу цијена закупнине пословних простора, тако да су потписани уговори о закупу пословног простора за 2022. годину.


Како је најавио в.д. директора АД „ГРАД“ Бранислав Влачо, сљедеће године ће се асфалтирати додатни простор на АТЦ-у како би се ова локација учинила не само привредним, него и културно-забавним центром града Бијељина.
Током сљедеће године АД „ГРАД“ има у плану организацију четири сајамско-изложбене манифестације домаћег и међународног карактера. Поред традиционалног сајма пољопривреде „ИНТЕАГРО“, Пантелинског и Митровданског вашара, у фебруару 2022. године, по први пут, ће се организовати „СЕМБЕРЗА“ – научно-стручна изложба сјемена, средстава за заштиту биља, система за наводњавање, репроматеријала за пољопривреду, пчеларство и средстава за његу кућних љубимаца.

У реализацији зацртаних планова АД „ГРАД“ Бијељина ће имати подршку Градске управе Града Бијељина, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и Министарства вањске трговине у Вијећу министара БиХ.

Semberija info