СКУПШТИНА ГРАДА: НОВЧАНА ПОДРШКА РАДНИЦИМА АНГАЖОВАНИМ У КОВИД СИСТЕМУ :: Semberija INFO ::

 

СКУПШТИНА ГРАДА: НОВЧАНА ПОДРШКА РАДНИЦИМА АНГАЖОВАНИМ У КОВИД СИСТЕМУ


Одборници Скупштине града Бијељина усвојили су одлуку о посебној новчаној награди за све раднике Дома здравља и Болнице “Свети врачеви”  који су били у ковид систему, а амандманом Коалиције  “Договор за Бијељину”, који је у име Коалиције поднио одборник Данијел Перић,  обухваћени су и радници  “Бање Дворови”  који су помагали зараженима. Предсједник  Скупштине Александар Ђурђевић  је након сједнице изјавио да “сматрају да је ово  симболичан гест који неће никоме од њих промијенити пуно тога у животу, али ће бити знак да неко цијени то што су урадили”. Ђурђевић је додао и да је данас, једногласно усвојен  приједлог програма рада Скупштине за сљедећу годину једногласно усвојен.

-Уважили смо све приједлоге који су стигли за програм рада и од градоначелника и од ресорних одјељења, јавних предузећа, институција, представника политичких странака”,  истакао је Ђурђевић  и нагласио да ће “Скупштина града  и  у  идућој  години радити као и у овој, по усвојеном програму, те да ће доносити одлуке које су интересу грађана”. Одборници су усвојили  и Информација о стању права дјетета на подручју града, коју је предтавила Јованка Вуковић,  замјеник омбудсмана за дјецу. На сједници је била и тачка дневног реда, избор и именовања, али  су одборници били уздржани.

-Данас се није одлучивало о кадровским питањима,  што је резултат договора  шефова клубова,  односно,  договор представника одборничких група да због одређених несагласности оставимо за наредну сједницу, а они којима је истекао мандате, настављају да раде у техничком мандату”, рекао је Ђурђевић. Он се захвалио одборницима на конструктивном раду,а свим грађанима је честитао предстојеће празнике.



Семберија инфо