ПРЕДНОВОГОДИШЊА СНИЖЕЊА У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДНОВОГОДИШЊА СНИЖЕЊА У БИЈЕЉИНИ


Излоге продавница у Бијељини красе велики бројеви са предзнаком минуса и знаком постотка, а како кажу, биће још снижења цијена.

На излозима неких радњи могу се видјети истакнути плакати као обавјештења за купце да су снижења почела. Негдје су предсезонска, негдје новогодишња, негдје  сезонска снижења.

Трговкиња из бутика „Луна“ Божица Маринковић за „ Семберија инфо“  рекла је да је код њих почело предсезонско снижење на одређене артикле.

-Попуст је од 10 до 40%. Са овим снижењем наставићемо и сљедећи мјесец, а тада ће се и остали артикли наћи на попусту. ,,Луна'' је, иначе, мало скупљи бренд, има посла, али осјети се криза, нарочито ове године.  Иако је криза, ми имамо наше сталне муштерије које купују код нас гардеробу, за посао, а и за неке друге прилике“, завршава Маринковићева.


Слађана Исаковић,  трговкиња у продавници обуће „Планика“, каже да главна снижења још нису почела, али је у току новогодишњи попуст.

-Надамо се бољој продаји сада када буду главна снижења. Слабије се купује због тренутне ситуације у држави. Сада се купује само по потреби, нема више да људи купују више пари обуће као некада. Сви штеде новац“, закључује Слађана Исаковић.


Из радње „Спорт реалитy“ за „Семберија инфо“ трговкиња Николина Миленковић  изјавила је да се њихова актуелна сезонска снижења крећу од 20 до 60% и да трају до краја децембра.

-Што се тиче потражње солидна је, није ништа специјално, али има муштерија. Без обзира што су оваква снижења, људи купују само основно и оно што им треба“, завршава Николина Миленковић.


На наше питање ,,да ли купује када су снижења“, суграђанка Милијана Благовчанин рекла је да јој снижења не опредјељују куповину.

-На снижењима купујем исто као и иначе, када ми шта затреба. Некада мало више, али у суштини по потреби. Мислим да већина купује само када им нешто зареба. Снижења су више мамипаре, него што су, заправо, снижења. Дефитивно, народ купује само што му је неопходно“, завршава Благовчанин.

Semberija info