СНСД БИЈЕЉИНА: ОЧЕКУЈЕМО АКТИВНИЈИ РАЗВОЈ ГРАДА У НАРЕДНОЈ ГОДИНИ :: Semberija INFO ::

 

СНСД БИЈЕЉИНА: ОЧЕКУЈЕМО АКТИВНИЈИ РАЗВОЈ ГРАДА У НАРЕДНОЈ ГОДИНИ


Градски одбор СНСД-а Бијељина сматра да ова година која је на измаку, није искориштена на најбољи начин кад је у питању развој града, иако су настојали да преко одборника СНСД-а, Градској администрацији кандидују све проблеме уз рјешања како их ријешити. Предсједник ГО СНСД-а Владимир Лазић истакао је на новогодишњем пријему  за медијске раднике, да се нада да ће се то промијенити на боље у наредном периоду.

-Надамо се да ће Градска администрација имати много више слуха за све оно што нашем граду и грађанима, те све то повезати у једну чврсту и стабилну везу за вишим нивоима власти у Републици Српској“, рекао је Лазић и истакао да је СНСД државотворна, најбројнија и најорганизованија странка Републике Српске. Говорећи о Градском одбору СНСД, Лазић је рекао да су током ове календрске године имали бројне активности, од унутарстраначких и организационих ствари.

Недавно смо изабрали и ново руководство ГО СНСД Бијељина са свим органима, као и мјесне одборе у 68 мјесних заједница. Током године смо у низу активности, имали скуп на Козари, потписивање петиције, урадили смо потпуну ревизију чланства ГО СНСД, формирали нову базу података и тд. Све наше активности медијски су пропраћене и овом приликом желим да се захвалим медијима на коректној сарадњи“, рекао је Лазић. У име ГО СНСД, Лазић је свим становницима Града Бијељина и Републике Српске пожелио срећне предстојеће празнике уз жељу да их проведу у здрављу и доброј атмосфери.

Семберија инфо