ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ ПРИ ПРОНАЛАСКУ НЕСТАЛОГ ЛИЦА :: Semberija INFO ::

 

ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ ПРИ ПРОНАЛАСКУ НЕСТАЛОГ ЛИЦА


Полицијска управа Бијељина позива грађане уколико примјете лице са фотографије, или имају било каквих корисних сазнања како би се лице што прије пронашло, информације пријаве лично најближој Полицијској станици или на бесплатан број телефона „122“.
 
Наиме, Полицијској управи Бијељина, 26.12.2021. године око 17,00 часова,  пријављен је нестанак лица са фотографије, Борица Митровић, рођен 1985. године,  настањен у улици Кнез Иво од Семберије у Бијељини, који се 24.12.2021. године око 06,00 часова удаљио од куће. На основу изјаве пријавитеља -мајке, ради се о лицу које од 2020.године има повремених психичких проблема, прича неповезано.Од карактеристика има младеж испод усне на десној страни, као и на глави тј. потиљку ожиљак од саобраћајне незгоде.
 
Према изјави пријавитеља, Борица је висине око 170 центиметара, тежине око 70 килограма, мршавије грађе, очи црне боје, коса кратка црне боје ( има залиске), у моменту удаљења од куће највјероватније на себи је имао кратку свјетло плаву јакну, тамне пантоле и патике.
 
Након запримања пријаве о нестанку, полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, у складу са Упутством о потражној дјелатности, предузимају све потребне мјере и радње и неопходне провјере како би се лице што прије пронашло.