Конференција градоначелника Миће Мићића: У четвртак свечаност поводом завршетка радова на изградњи канализационог система :: Semberija INFO ::

 

Конференција градоначелника Миће Мићића: У четвртак свечаност поводом завршетка радова на изградњи канализационог система


Завршница изградње канализационог система на подручју града озваничиће се у четвртак 23. маја уз присуство бојних званичника. На конференцији за новинаре, градоначелник Мићо Мићић је истакао да се завршава изузетно значајан пројекат за Град Бијељину.

- Наши грађани су током протеклих година имали проблема због копања улица и извођења радова на изградњи канализационог система и овом приликом им се још једном извињавам, али ово је био огроман пројекат који смо довели у завршницу, а који је значајан за наше грађане и наш град, рекао је Мићић.

На конференцији је било говора и о најавама изградње ауто пута, а током ове седмице се очекује дефинисање трасе ауто пута.

- Траса ће ићи поред Бијељине и неће бити удаљена од града више од три-четири километра, рекао је Мићић и нагласио да је такође ријеч о веома значајном пројекту за становнике овог подручја. Говорећи о исплатама подстицаја за пољопривреднике из 2018. године, исплаћено је 478. 952, 24 КМ.

-За подршку сточарству, исплаћено је 304.436, 50 КМ, за подршку пластеничкој производњи и наводњаању 74.057, 87 КМ, за регрес камата за прољећну сјетву 22.172, 21 КМ, за подршку подизања нових засада 1. 527 КМ, за помоћ удружењима 12.250 КМ и за организовани откуп поврћа и воћа 64.508, 46 КМ, рекао је Мићић. 

СемберијаИНФО