НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМИ СЕ НАСТАВЉАЈУ :: Semberija INFO ::

 

НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМИ СЕ НАСТАВЉАЈУ


Пријем за представнике медијских кућа

Новогодишњи пријеми се настављају и даље. Представници Градске управе су  данас  уприличили  још један новогодишњи пријем, овога пута  он је посвећен представницима медијских кућа из Бијељине, а и региона.
Градоначелник Бијељине, Љубиша Петровић, захвалио се присутнима и пожелио добро здравље и изразио жељу за даљу коректну сарадњу када су у питању Градска управа и медији. Да се грађани, односно јавност благовремено, правовремено и објективно информише. Да сваки човјек који чита, слуша или гледа буде информисан на онај прави начин и да није узалуд речено да су медији „сила“.


-Медији су, и у току 2021. текуће године показали да су спремни да одговоре изазовима, да сваки човјек на подручју нашег града буде информисан, управо је то једна снага и значај медија. Ваш рад из минута у минут, из сата у сат, само говори колико је ваша професија пожртвована, колико сте изложени разноразним изазовима и опасностима. Са вама дан почиње уз јутарњу кафу, а завршава се прије починка. Надам се да ћемо се дружити и сљедеће 2022. године и да ћемо сигурно сви заједно допринијети бољој информисаности наших грађана, а уједно и бољем животу у нашем граду“, завршава Петровић.

Александар Ђурђевић, предсједник Градске скупштине Бијељина, захвалио    се на доброј сарадњи са медијима и изразио жељу да се она и даље настави.

-Бијељина је град који се може похвалити великим бројем озбиљних медија. Ту смо у рангу са Бањалуком, можда чак и са Сарајевом, то је свима нама на понос. То морамо његовати и подржавати. Многе добре и лијепе приче су добиле пажњу у току ове године, управо због медија, али и негативне приче, указивање на проблеме је допринијело да се ти проблеми ставе на пиједестал и да се допринесе ријешавању проблема“, закључује Ђурђевић. 

Семберија инфо