БИЈЕЉИНЦИ СЕ ДИГЛИ ДА ПОДРЖЕ ЈЕСЕЊЕГ ПРВАКА :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНЦИ СЕ ДИГЛИ ДА ПОДРЖЕ ЈЕСЕЊЕГ ПРВАКА


У суботу, 25. децембра 2021. године са почетком у 15х у Градској дворани у Бијељини игра се9. коло Прве лиге РС у футсалу Домаћин КМФ "Радник-Сити" дочекује комшије, екипу КМФ "Бели анђео". Бијељинци се након осам кола налазе на врху прволигашке табеле и на најбољи начин, побједом, желе да заврше јесењи дио првенства. Да у граду влада еуфорија везана за футсалере, показује и велики број Бијељинаца, који дају своју подршку екипи КМФ "Радник-Сити".

Ових дана смо свједоци да на друштвеним мрежамаспортисти поријеклом из Бијељине на својим профилима најављују суботњу утакмицу. Тако су подршку екипи "Ситија" између осталих, дали Дамјан Крајишник, првотимац ФК „Металац“ Горњи Милановац, Дејан Јовељић играч „ЛА Галаxy“, Марица Гајић кошаркашица шпанске екипе „Фламмес Цароло Баскет“, као и замјеник капитена ФК „Радник“ Бијељина, Александар Васић.

У суботу нас очекује празник футсала, па све навијаче позивамо у градску дворану, да подрже екипу КМФ "Радник-Сити", а улазак на саму утакмицу има и хуманитарни карактер...

- КМФ "Радник-Сити" ће подржати акцију "Један слаткиш, једно дијете.Тим поводом молимо све навијаче, који буду долазили на суботњу утакмицу, да понесу по један слаткиш, а на улазу у салу ће бити кутија у коју ће се ти слаткиши скупљати, а после ће бити прослијеђени у Црвени крст“, поручили су из КМФ „Радник-Сити“.
 
Видимо се у суботу....