НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ЗА СПОРТСКЕ РАДНИКЕ :: Semberija INFO ::

 

НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ЗА СПОРТСКЕ РАДНИКЕ


Градоначелник Љубиша Петровић и предсједник градске Скупштине Александар Ђурђевић данас су уприличили новогодишњи пријем за представнике спортских клубова са подручја града Бијељина. Била је то прилика да се присутни подсјете на све успјехе бијељинског спорта у 2021. години, на све медаље које су се са свих нивоа такмичења слиле у Бијељину.

-Заиста Бијељина као град спорта, као град са много спортских колектива, са посебним поносом истиче да је и ова година, упркос пандемији и отежаним условима такмичења, била поносна и остаје поносна на своје спортисте и спортске колективе“, рекао је градоначелник Петровић.


Он је упознао присутне да је у току израда пројектне документације за нову градску спортску дворану. Планирано је да то буде дворана мањих димензија и капацитета од неких, у ранијим предизборним циклусима најављиваних дворана, да се може изградити у року од 18 до 24 мјесеца и да са својим капацитетима може понудити оптималне услове за званична спортска такмичења бијељинских екипа.

-Требамо избјегавати брза и лака обећања. Идејни пројекат нове спортске дворане ћемо јавности и спортским радницима представити половином јануара 2022. године како бисмо добили квалитетне и стручне повратне информације. Овим пројектом, Градска управа не диже руке од пројекта раније најављиване велике спортске дворане. Тренутно се само водимо разлозима економичности и најефикасније подршке нашим спортистима“, закључио је на крају обраћања градоначелник Петровић.