ГРАДСКИ ОДБОР СНСД БИЈЕЉИНА: ТЕК САД НАС ЧЕКАЈУ ОБАВЕЗЕ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДСКИ ОДБОР СНСД БИЈЕЉИНА: ТЕК САД НАС ЧЕКАЈУ ОБАВЕЗЕ


У Бијељини је одржана изборна конференција СНСД-а, којој су присуствовали предсједник ове странке Милорад Додик потпредсједник Радован Вишковић, министри, посланици и одборници, коалициони партнери и чланови странке. Прије почетка рада, минутом ћутања одата је почаст недавно преминулом доктору Зорану Трифковићу, који је био члан ГО СНСД-а Бијељина, као и свим другим преминулим члановима ГО странке. На изборној конференцији једногласно је изабрано руководство на чијем челу је Владимир Лазић, те два потпредсједника, Војин Митровић И Димитрије Иванић. Секретар одбора је Нико Сијерић. Након изборне конференције, лидер СНСД-а Милорад Додик је честитао новоизабраном руководству и новоизабраном градском одбору.

-Честитам Влади на избору за предсједника и честитам новом градском одбору. Тек сад нас чекају обавезе, а СНСД је овдје много тога урадио. Градили смо обилазнице, болницу, канал кроз град као предуслове за друге пројекте. Сада то пребацујемо на нову димензију која се односи на изградњу аутопута и овај град биће једна од централних тачака нове путне комуникације која треба да повеже Бањалуку и Београд, а ту је и гасовод”, рекао је Додик. Он је нагласио да ће се наставити са реализацијом пројеката у Бијељини, који су важни, посебно у области пољопривреде. Владимир Лазић је у изјави за новинаре истакао да ће “као новоизабрани предсједник, али и комплетан тим, радити, све што је у корист Бијељине”.

-Наш рад биће потпуно усаглашен са правцима дјеловања виших нивоа власти, Владе и изабраних представника”, рекао је Лазић.

Семберија инфо