ИГРА И ДЈЕЧИЈА РАДОСТ :: Semberija INFO ::

 

ИГРА И ДЈЕЧИЈА РАДОСТ


У препуној великој сали Центра за културу “Семберија” вечерас су београдски глумци Слободан Бода Нинковић и Јовица Јоцко Тишма одиграли представу за најмлађе “Чудне речи”.

Популарни Слободан Бода Нинковић кратко је рекао да је у више наврата наступао у Бијељини, како у дјечјим, тако и у представама за одрасле.

“Увијек сам се овдје пријатно осјећао. Имате фантастичну публику. С великом радошћу се дружимо вечерас с најмлађима. Заједно ћемо уживати у једној доброј представи”, истакао је Слободан Нинковић.

Јовица Тишма је изразио радост због могућности стицања нових пријатељстава и нових другара које омогућавају овакви сусрети на сцени.

“Из наших представа рађају се нова пријатељства и познанства. Ми дјеци омогућујемо радост, смијех и игру, а они нас инспиришу за нове представе, нове пјесмице за дјецу и нека нова дружења. Због тога овај наш посао има пуни смисао и сврху”, истакао је Тишма.



У овој дјечијој представи уживао је и градоначелник Бијељине Љубиша Петровић који је дјеци из бијељинских основних школа подијелио 180 бесплатних улазница.

Он је том приликом истакао да овакве позоришне представе изазивају радост и осмијех на дјечјим лицима.

“Када им глумци одиграју добру представу и пренесу позитивну енергију, онда и наши малишани знају да то вишеструко врате. Због тога је наше опредјељење да организујемо што више оваквих културних догађаја. Срећно дјетињство чине осмијеси, игра и радост”, истакао је градоначелник Петровић.

Семберија инфо