ДОДИК ОДРЖАО ДРЖАВНИЧКУ ЛЕКЦИЈУ ОПОЗИЦИЈИ :: Semberija INFO ::

 

ДОДИК ОДРЖАО ДРЖАВНИЧКУ ЛЕКЦИЈУ ОПОЗИЦИЈИ


Српски члан предсједништва БиХ Милорад Додик одржао је на јучерашњем засиједању Народне скупштине Републике Српске државничку лекцију опозиционима партијама.

Намјера да се Република Српска заштити, ојача, осигурају њене надлежности и врати оно што јој припада мора добити подршку свих партија, уз пуну слободу да свака пружи свој допринос у избору начина остварења.

Народ очекује јединство по оваквим битним питањима, а не борбу за власт. Само слога доноси снагу у ставовима и учвршћује позицију за преговоре.

У битним историјским моментима треба нам заједничка мудрост свих представника народа,које је била постигнута на почетку овог процеса.

Прикупљање јефтиних предизборних политичких поена, јуришање на власт по сваку цијену, слање опречних порука и сијање подјела у народу током историје само је отежавало стицање и одбрану слободе.

Увјерени да ће све партије пронаћи потребну снагу и мудрост, још једном позивамо на јединство свих политичких снага и преузимање пуне одговорности за најважније интересе народа.
 
Предсједник Покрета за Бијељину
Миленко Митровић