МИЋИЋ: ЗАТРАЖИЋЕМО ИЗВИЊЕЊЕ ОД ТРБИЋА ЗБОГ ОСПОРАВАЊА ЗЛОЧИНА НАД ВОЈНИЦИМА ЈНА :: Semberija INFO ::

 

МИЋИЋ: ЗАТРАЖИЋЕМО ИЗВИЊЕЊЕ ОД ТРБИЋА ЗБОГ ОСПОРАВАЊА ЗЛОЧИНА НАД ВОЈНИЦИМА ЈНА


Писање одборника СДА у бијељинској Скупштини града Јусуфа Трбића којим оспорава злочин почињен у Тузланској колони 1992. години, као и све што он ради у посљедње вријеме не доприноси помирењу и стабилности града, изјавио је Срни градоначелник Бијељине Мићо Мићић.
 
Мићић је навео да је одборник СДА Јусуф Трбић неколико пута опомињан на сједници Скупштине града због својих иступа.
 
На питање Срне да ли ће СДС раскинути коалицију са СДА у градском парламенту због оваквих иступа одборника те странке, Мићић је рекао да ће на Супштини града бити затражено да се он извини.
 
"Он /Трбић/ криви истину о дешавањима и у Бијељини и у Републици Српској, а и он и ја смо били у то вријеме у овом граду. Никога нисмо протјеривали, нити тјерали", каже Мићић.
 
Градоначелник Бијељини изнио је и низ неоснованих оптужби на рачун Срне тврдећи да је Срна, како каже, измислила његову изјаву да ће се састати са бившим предсједником Хрватске Стјепаном Месићем, иако је прије два дана у Центру за културу "Семберија", у подневним часовима, на питање новинара Срне да ли Месић долази у Бијељину и да ли ће се састати са њим и привредницима града, рекао да се он састаје са Месићем, а да нема информацију о састанку са привредницима.
 
Срна