У МЕЗГРАЈИ ОДРЖАН БАЗАР ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ ЛУКЕ СТЕВАНОВИЋА :: Semberija INFO ::

 

У МЕЗГРАЈИ ОДРЖАН БАЗАР ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ ЛУКЕ СТЕВАНОВИЋА


Хуманитарни базар, чији је циљ прикупљање новца за лијечење једанаестогодишњег Луке Стевановића из Угљевика који је оболио од леукемије, организован је данас у угљевичкој Мјесној заједници Мезграја-Гај.

Драгана Николић, предсједник Актива жена Мјесне заједнице Мезграја који је организатор ове хуманитарне акције, рекла је да на овај начин желе да допринесу прикупљању новчаних средстава за лијечење Луке, који је ученик Основне школе "Алекса Шантић".

"Спонтано смо се окупили тако што смо донијели свако из своје куће разне играчке и производе из домаће радиности који немају цијену свима онима који желе да учествују у овој хуманитарној акцији да би се прикупила средства за лијечење Луке Стевановића", рекла је Николићева.

Хуманитарни базар су посјетили одборници Скупштине општине Угљевик Предраг Вујевић, Радивоје Спасојевић и Јово Филиповић, који су подржали ову хуманитарну акцију и истакли да хуманост нема алтернативу

"Ова акција се наставља у просторијама Центра за културу ` Филип Вишњић ` у Угљевику, а на овај начин позивамо све суграђане који желе да помогну лијечење Луке Стевановића да се одазову овој хуманитарној акцији", рекао је Вујевић, који је директор угљевичког Културног центра.

Хуманитарни број 1414 за помоћ Луки Стевановићу активан је од почетка децембра, а сви који желе да помогну имају могућност и да уплате новац на рачун 1613000039031109, у Рајфајзен банци.