У ТОКУ ОБРАДА ЗАХТЈЕВА ЗА ПОДСТИЦАЈЕ :: Semberija INFO ::

 

У ТОКУ ОБРАДА ЗАХТЈЕВА ЗА ПОДСТИЦАЈЕ


Обавјештавамо пољопривредне произвођаче Семберије да је у току обрада захтјева за подстицаје, које раде стручне службе у Аграрном фонду Бијељине.

Такође, комисија формирана у име Аграрног фонда обилази, по прописаном протоколу, подносиоце захтјева и формира потребну документацију за исплату свих подстицаја, осим подстицаја за воће и поврће за који је рок за предају захтјева 30.11.2021. године.

Упоредо са овим активностима, Аграрни фонд у координацији са Одјељењем за пољопривреду Града Бијељина припремио је Одлуку о измјени Програма кориштења средстава за подстицај, с обзиром да је дошло до повећања износа подстицаја са 1.400.000 на 1.580.000 КМ ребалансом буђжета, те је Одлука упућана градоначелнику да је уврсти у дневи ред прве наредне Скупштине града Бијељина.

Такође, у координацији са Одјељењем за пољопривреду врши трансфер средстава на рачун Аграрног фонда, како би након усвајања Одлуке о промјени Програма кориштења средстава на Скупштини града Бијељина и обављених активности обрачуна служби Аграрног фонда, створили услови за исплату подстицаја током децембра’’, наведено је у Саопштење Аграрног фонда Бијељина.

Семберија инфо