Здравствени радници Угљевика обиљежили крсну славу Аранђеловдан :: Semberija INFO ::

 

Здравствени радници Угљевика обиљежили крсну славу Аранђеловдан


Здравствени радници у Угљевику обиљежили су данас крсну славу Дома здравља Аранђеловдан ломљењем славског колача у храму Свете Петке Параскеве, уз најаву позитивног пословања у овој години.

Директор Дома здравља Цвјетана Драгоњић је, уз честитке запосленима, пожељела да у наредном периоду имају што мање посла и да се смири стање изазвано вирусом корона.

„Славу смо обиљежили скромно, сходно епидемиолошкој ситуацији, у нади да ће се у наредном периоду смирити стање када је ријеч о корона вирусу“, рекла је Драгоњићева.



Након Свете литургије протојереј-ставрофор Мићо Пајкановић честитао је у име Црквене општине и парохије угљевичке свим запосленима Дома здравља крсну славу, уз молитве Светом архангелу Михаилу и свим небеским силама да им увијек буду у помоћи.

"Велико је пред Богом оно што ви чините бринући се о здрављу људи", рекао је Пајкановић

Кум славе био је начелник Угљевика Василије Перић који је изразио захвалност здравственим радницима и похвалио рад новог руководства Дома здравља.

"Осим тога што се успјешно боре са пандемијом и пружају квалитетне здравствене услуге грађанима, запослени у Дому здравља и добро послују, што ће на крају године потврдити позитивним финансијским резултатом", рекао је Перић.

Он је навео да је локална заједница прошле године значајно помогла Дом здравља Угљевик са 150.000 КМ издвојених из општинског буџета.


За Семберија инфо - Младен Василић