ЗБОГ ПРЕТЕШКОГ ЖИВОТА ПОРОДИЦИ ТОМИЋ ИЗ ДВОРОВА НЕОПХОДНА ПОМОЋ ХУМАНИХ ЉУДИ :: Semberija INFO ::

 

ЗБОГ ПРЕТЕШКОГ ЖИВОТА ПОРОДИЦИ ТОМИЋ ИЗ ДВОРОВА НЕОПХОДНА ПОМОЋ ХУМАНИХ ЉУДИ


Нажалост, све је више тешких животних прича које сваког нормалног човјека ,,избаце за такта''. Довољно је рећи да неко у 21. вијеку живи без струје у срцу Семберије, зар треба даље...

Много муке се свалило на стара, изнемогла и болесна плећа Бранка Томића из Дворова. Како каже, овај старина живи са полупокретном супругом већ двије године без струје.

-Обоје смо дијабетичари. Супруга прима инзулин 28 година, а ја већ 11 година. А да је само то... Пара немамо, здравља немамо, струје немамо, огрева немамо, а живимо... Како и не знам. Једва и себе да опслужим, а морам да се бринем о супрузи'', јада се Бранко Томић и каже да им је одобрено коришћење  хуманитарног Мтел броја 1402.

Овај број можете позвати током новембра и тако олакшати муке овој угроженој старачкој породици.

-Како преживјети ову зиму, око нам људи не помогну. Живи у зељу не можемо'', пита се Томић и каже да има мобилни телефон, па сви они који могу да им помогну могу позвати и 065/691-157, јер сваки вид помоћи им је добро дошао.
Брано Томић се, у своје име и име своје супруге, свим хуманим људима унапријед захваљује.

Наглашавамо, да су Мтел а.д. Бањалука и Градска организација Црвеног крста из Бијељине потписали уговор о коришћењу услуге ,,Хуманитарни телефон''.

Како је прецизирано уговором, услуга се реализује у сврху провођења хуманитарне акције прикупљања новчаних средстава за помоћ социјално угруженој породици Бранка Томића из Дворова. Помоћ ће се прикупљати у периоду од  првог до 30. новембра 2021. године. Позивом на кратки број 1402 донираћете једну конвертибилну марку.

Семберија инфа