ХУМАНИТАРАЦ ЉУБИША ШЉИВИЋ СТИГАО У БИЈЕЉИНУ :: Semberija INFO ::

 

ХУМАНИТАРАЦ ЉУБИША ШЉИВИЋ СТИГАО У БИЈЕЉИНУ


Градоначелник Љубиша Петровић уприличио је пријем за крагујевачког  хуманитарца Љубишу Шљивића, који је, након више од 40 дана пјешачења, стигао и у Бијељину.

Љубиша пјешачи од села Биљана Доња код Задра у Хрватској, одакле је избјегао у протеклом рату, до Крагујевца.




Ријеч је младом момку, који је са намјером да помогне у прикупљању средстава за лијечење четворогодишњег дјечака Илије Милановића, кренуо на пут дуг 900 километара.

Градоначелник је истакао да му је част што је Бијељина угостила једног оваквог хуманитарца, пожелио му срећу у његовом хуманом раду и обећао да ће се град Бијељина одазвати акцији за помоћ малом Илији.

– Велико је задовољство и част што сам угостио човјека великог срца, Љубишу Шљивића, који прича једну велику причу, а својим дјелима показује истинске вриједности којима би требало да тежимо, додао је градоначелник Петровић.



Љубиша Шљивић, дипломирани је економиста, спортиста и хуманиста, а у Бијељини борави два дана, након чега наставља путовање према Крагујевцу.

„Хвала градоначелнику на топлом пријему, презадовољан сам одзивом гдје год да сам прошао и  задовољство ми је пјешачити, јер знам зашто то чиним и надам се да ће мали Илија проходати“, нагласио је Шљивић.

– Велико је задовољство и част што сам угостио човјека великог срца, Љубишу Шљивића, који прича једну велику причу, а својим дјелима показује истинске вриједности, рекао је градоначелник Петровић.


Град Бијељина