У ПУЦЊАВИ РАЊЕН ПОЛИЦАЈАЦ :: Semberija INFO ::

 

У ПУЦЊАВИ РАЊЕН ПОЛИЦАЈАЦ


У пуцњави која се догодила у ноћи између четвртка и петка, два сата након поноћи, испред једног угоститељског објекта у Бијељини, рањени су О.П. из Брчког и П.К. из Градишке, полицијски службеник Специјалне антитерористичке јединице, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

“Полицијски службеници су након  што им је јављено да је у непосредној близини угоститељског објекта дошло до употребе ватреног оружја, изашли на лице мјеста и затекли су повријеђене О.П. из Брчког и П.К. из Градишке.

Обојица су превезени у Медицински центар Бијељина, гдје је дежурни љекар констатовао да су обојица животно угрожени. О овом случају обавијештен је тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је издао наредбу о извршењу увиђаја и преузимању других мјера и радњи на расвјетљавању овог кривичног дјела”, наводи се у полицијском саопштењу и истиче да се оперативним радом на терену, прикупљеним чињеницама и доказима дошло до података да је више особа са подручја Брчког физички напало особу С.Г. из Бијељине,  који је покушало да спријечи другог мушкарца који је физички насрнуо на дјевојку у путничком аутомобилу.

Том приликом непознати мушкарац је употријебио ватрено оружје, пуцајући у правцу аутомобила, а због спречавања сукоба интервенисали су припадници Специјане антитерористичке јединице, усљед чега је један од њих повријеђен.

Након проведених мјера и радњи биће достављен извјештај Окружном јавном тужилаштву у Бијељини о постојању основа сумње да је извршено кривично дјело изазивања опште опасности, док је за особама из Брчког расписана потрага.