МИТРОВИЋ: ПОКАЗУЈЕМО ДА СМО ОЗБИЉНА ПАРТИЈА :: Semberija INFO ::

 

МИТРОВИЋ: ПОКАЗУЈЕМО ДА СМО ОЗБИЉНА ПАРТИЈА


Покрет за Бијељину обиљежио је први пут крсну славу - Светог Василија Чудотворца, а предсједник ове политичке партије Миленко Митровић поручио је да је ријеч о озбиљној странци, која је иако млада, већ формирала 80 одсто мјесних одбора.
 
,,Покрет за Бијељину ће тек 28. августа имати први рођендан. Обиљежавање крсне славе показује да смо озбиљна политичка организација, која је за кратко вријеме успјела да направи озбиљну инфраструктуру. Желимо да изградимо коректне односе са свим политичким партијама, удружењима, организацијама, и радићемо на томе да живот у Бијељини буде бољи за све'', рекао је Митровић за ,,Семберске новине''.
 
Он је навео да је сигуран да ће се идеја Покрета за Бијељину у наредном периоду проширити Семберијом и да ће им се придружити што већи број грађана.
 
,,Формирали смо готово 80 одсто мјесних одбора, имамо око 800 чланова. Циљ нам је да у овој години тај број премаши 1.000 и самим тим ћемо забиљежити сјајан резултат на локалним изборима, а то је 5.000 гласова'', додао је Митровић.