ПРЕДСТАВЉАЊЕ МЛАДИХ ТАЛЕНАТА БИЈЕЉИНЕ: ДАН СА НЕКИМА ОД НАЈБОЉИХ :: Semberija INFO ::

 

ПРЕДСТАВЉАЊЕ МЛАДИХ ТАЛЕНАТА БИЈЕЉИНЕ: ДАН СА НЕКИМА ОД НАЈБОЉИХ


Градска управа града Бијељине организује манифестацију која ће бити одржана у Центру за културу у четвртак, 16. маја, са почетком у 12 часова. Овај догађај, под називом, ,,Дан са некима од најбољих“, промовисаће младе таленте, будуће научнике, умјетнике и спортисте. Треба нагласити да ништа достојније не представља један град од његових талената, који на најбољи начин, поред представљања свог талента, промовишу и свој град и своју земљу.
 
-Циљ нам је да промовишемо младе нашег града, средњошколце и студенте старости од 15 до 30 година, да јавност сазна какве све сјајне талентоване дјевојке и младиће имамо ту међу нама, истиче Љубица Млађеновић, шефица Одсјека за образовање, науку, породичну и дјечију заштиту, младе и невладине организације при Одјељењу за друштвене дјелатности града Бијељине. Представљање младих талената Градска управа организује по први пут, а јавности ће се представити млади који су у свом окружењу препознати као узори другима због својих знања, талената и залагања, а то су Милан Јосић, Катарина Марић, Јелена Томић, Војислав Дурмановић, Вања Мићић, Павле Митровић, Јован Катанић, Ивана Пјетловић, Лазар Латос и Ђорђе Перић.
 
-Јавности ће бити представљено ово десеторо младих талената који су постигли запажене резултате из области науке, музике и спорта. Жао ми је што се због одсутности овај пут неће преставити Драган Марковић и Неђица Мијајловић, али њих, као и друге младе таленте нашег града, представићемо ускоро, јер нећемо стати на само једном организовању оваквог догађаја. Желим да на овај начин дам могућност и другим младим људима које не знам, да се јаве и да организујемо поново овакво дружење, каже Љубица Млађеновић која ће водити програм, а која је и организатор цијелог догађаја.
 
У Градској управи града Бијељине надају се да ће овај догађај имати ефекте, а неки од њих су и да се увиди да постоје млади људи који нису експонирани, али постижу изванредне резултате.