СЛУЖБЕНИЦИ ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ ЈАЊА У ПРТЉАЖНИКУ ВОЗИЛА ПРОНАШЛИ КИЛОГРАМ НЕПОЗНАТЕ МАТЕРИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

СЛУЖБЕНИЦИ ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ ЈАЊА У ПРТЉАЖНИКУ ВОЗИЛА ПРОНАШЛИ КИЛОГРАМ НЕПОЗНАТЕ МАТЕРИЈЕ


Приликом редовне контроле полицијски службеници Полицијске станице Јања у пртљажнику возила  пронашли килограм непознате материје за коју постоје основи сумње да је опојна дрога
 
Приликом обављања својих редовних послова и задатака, полицијски службеници Полицијске станице Јања, 15.10.2021. године око 23,00 часова у Јањи у улици Бијељинска зауставили су и контролисали путнички аутомобил „Pegout“ којим је управљало лице Р.Б.
 
Приликом вршења контроле лица и прегледа возила у пртљажнику наведеног возила уочен је пакет облијепљен ПВЦ фолијом.
 
На основу наредбе Основног суда у Бијељини под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини,16.10.2021.године  извршен је претрес наведеног возила.
 
Приликом претресања од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина пронађен је и привремено одузет један пакет облијепљен ПВЦ фолијом прозирне боје у којем се налази непозната материја за коју постоје основи сумње да је опојна дрога укупне масе око 1 килограм.
 
О свему је обавјештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио да се догађај документује и да се против горе наведеног лица достави извјештај због почињеног кривичног дјела „ Неовлашћена производња и промет опојних дрога“.