ПРВИ ДАН САЈМА ПРОТЕКАО У СКЛАДУ СА ОЧЕКИВАНИМ :: Semberija INFO ::

 

ПРВИ ДАН САЈМА ПРОТЕКАО У СКЛАДУ СА ОЧЕКИВАНИМ


Први дан Сајма протекао је у складу са очекивањима и најавама организатора. Сајам је свечано отворен у 11 часова, а отворио га је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде господин Борис Пашалић.

У име организатора присутне је поздравио в.д.директор А.Д.“ Град “ Бранислав Влачо. Отварању Сајма присуствовали су министар економских послова и спољне трговине БиХ г-дин Сташа Кошарац, министар комуникације и промета БиХ г-дин Војин Митровић, предсједник Организационог одбора Сајма г-дин Зоран Малетић, председници Привредних комора Војводине и Бања Луке, градоначелник Града Бијељина и градоначелници и начелници сусједних општина и градова, директори државних,републичких и градских институција, угледни привредници, излагачи и посјетиоци.



Програм отварања употпунио је народни ансамбл СКУД Семберија. Истог дана уручене су и награде за сајамску изложбу стоке, а признања награђенима уручио је в.д.директор економско- правног сектора Бобан Јовичевић.



Организатор је посебно задовољан посјећеношћу Сајма. Све епидемиолошке мјере прописане од Института за јавно здравство Републике Српске су испоштоване и биће примјењена сва три дана Сајма.



(Управа АД „ГРАД“)