СЕМБЕРЦИ КУПУЈУ НОВЕ ТРАКТОРЕ И ОПРЕМУ :: Semberija INFO ::

 

СЕМБЕРЦИ КУПУЈУ НОВЕ ТРАКТОРЕ И ОПРЕМУ


Један од излагача на овогодишњем 19. Међународном сајму пољопривреде, лова и риболова „Интерагро 2021“ била је и бијељинска компанија „Синпекс.б“. Ради се о  предузећу  са основном делатношћу заступања, продаје  и сервисирања низа производа (машина  и опреме) намјењених за пољопривреду, шумарство, грађевинарство и општу употребу.

На „Интерагро 2021“ су дошли како би представили дио машина и опреме за пољопривреду. Новина је да су успостављањем сарадње са фирмом „Синпекс“ из Македоније постали генерални заступници за Босну и Херцеговину произвођача пољопривредне механизације и трактора „ТАФЕ“.

-На сајму смо изложили само дио из асортимана пољопривредне механизације и опреме који се производе и продају под марком „ТАФЕ“. Изложили смо неколико трактора, приколице, сијачице, расипаче итд. Ово је прва година како смо њихови заступници за продају у Босни и Херцеговини и могу рећи да сам задовољан реакцијом наших људи. Мало је ова хладноћа покварила сајамски амбијент али ми смо задовољни одзивом наших муштерија“, рекао је за „Семберија ИНФО“ комерцијалиста „Синпекс.б“, Стевица Симојловић.