ИЗЛАГАЧИ ВЕЋ ЗАСУКАЛИ РУКАВЕ :: Semberija INFO ::

 

ИЗЛАГАЧИ ВЕЋ ЗАСУКАЛИ РУКАВЕ


Овогодишњи 19. Међународни сајам пољопривреде ,,Интерагро 2021”, биће отворен сутра 7. октобра у 11 часова, на Агротржном центру ,,Кнез Иво од Семберије”. Организатор сајма је предузеће АД ,,Град”, а окупиће се велики број излагача из региона, потврдио је за Портал Семберија инфо Бранислав Влачо, директор предузећа ,,Град”.
 
-У складу са важећим епидемиолошким мјерама, ми ћемо ове године организовати Сајам пољопривреде. Очекујемо велики број излагача са подручја Републике Српске, али и из Србије. На сајму ће своје производе представити и локалне заједнице, удружења грађана, а своје учешће потврдили су Ловачки и Риболовачки савез Републике Српске. То је сегмент који ће попунити сајамску понуду и обогатити је бројним садржајима. Позвали смо најпознатије и најуспјешније привреднике са подручја ове регије да посјете сајам, јер овакве сајамске манифестације, у смислу пословних контаката, имају и ту пословну димензију”, каже Бранислав Влачо, истичући и чињеницу да у прошлој години сајам није био организован због пандемије вируса корона, тако да се сада пружа прилика да се на једном мјесту појаве привредници, да обаве непосредне контакте, што је и сврха оваквих привредних скупова.
 

 

Како се екипа портала Семберија инфо и Семберских новина увјерила на лицу мјеста, излагачи и учесници Сајма су засукали рукаве. Увелико се припремају штандови и сви желе да што боље пласирају своје производе И услуге, јер Пољопривредни сајам у Бијељини поред великог броја излагача  окупи и велики број посјетилаца. Као и претходних година Сајам је прилика за склапање нових пословних аранжмана.

Semberija info