БРАЧНИ ПАР ЛИШЕН СЛОБОДЕ :: Semberija INFO ::

 

БРАЧНИ ПАР ЛИШЕН СЛОБОДЕ


Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, на основу наредбе Основног суда у Шамцу, а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Добоју, 04.10.2021. године извршили су претресање стана и др. просторија које користи лице С.С. у мјесту Доњи Жабари.
 
Приликом претресања пронађено је и привремено одузето око 545 грама прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хероин, око један килограм зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, преко 75 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, двије шприце канабисовог уља, четири добилице, двије дигиталне ваге, 13 мобилних телефона, муниција,новац, као и остали предмети са траговима опојне дроге.
 
Полицијски службеницис лишени су слободе С.С. и Ж.С. због постојања основа сумње да су починили кривично дјело „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.
 
Лица лишена слободе, ће данас, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, бити предата у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилашптву у Добоју'', потврђено је из полиције.