УГЉЕВИК: СА ГРАДСКОГ ТРГА МАЛИШАНИ ПУСТИЛИ БАЛОНЕ :: Semberija INFO ::

 

УГЉЕВИК: СА ГРАДСКОГ ТРГА МАЛИШАНИ ПУСТИЛИ БАЛОНЕ


Дјеца из вртића "Душко Радовић" и "Пинокио" данас су заједно са првачићима Основне школе "Алекса Шантић" на градском тргу у Угљевику, пуштањем балона, обиљежили почетак Недјеље дјетета, чији је овогодишњи слоган "Заједно можемо све".

Организатор манифестације Младен Стевановић најавио је разноврстан, богат и интересантан програм.

"Сутра ће дјеца посјетити пчелињак `Тешић` у Доњој Трнови. У наредним данима биће им организован спортски дан, диско-дан, дан под називом `У свијету књига`, креативан дан и дан здраве хране, а посјетиће и `Синестар` /ЦинеСтар/ биоскоп у Тузли", најавио је Стевановић, који је и директор Дјечијег вртића "Душко Радовић".



Начелник угљевичке општине Василије Перић, којем су дјеца као знак захвалности уручила поклон - слику са његовим ликом, заставама Републике Српске и Угљевика и натписом Дјечији вртић "Душко Радовић", рекао је новинарима да је опредјељење локалне управе побољшање стандарда и услова живота, као и поштовање права најмлађих.

Он је напоменуо да од услова у којима дјеца одрастају, начина васпитања, школовања и тога колико им се пажње посвећује зависи будућност народа.

Осим Перића, са дјецом су се дружили и замјеник начелника Угљевика Вања Зекић, предсједник Скупштине општине Ђоко Симић, као и бројни родитељи и становници ове општине.


За Семберија инфо - Младен Василић