Обиљежавање Дана старих лица :: Semberija INFO ::

 

Обиљежавање Дана старих лица


Поводом Дана старих лица, јуче је у ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ организован пријем за представнике Удружења пензионера Града Бијељина. Том приликом размијењени су поклони између чланова Удружења и руководства вртића, а  дјеца која бораве у ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“ су са својим васпитачима припремили кратак, али пригодан програм.



 У вртићу већ традиционално обиљежава 1. Октобар – Дан старих лица. Због епидемиолошке ситуације, ове године је овај дан обиљежен на нешто другачији начин, али битно је да наши старији суграђани виде да се друштво брине о њима, а да дјеца стекну одређена искуства и навике и да се код њих развија здрав однос и поштовање према старијим суграђанима.

 Као успомену на ово дружење члановима Удружења смо поклонили дјечији цртеж који ће у наредном периоду украшавати просторије њиховог Удружења, а уједно подсјећати на сарадњу која постоји између нас. Надам се да ће се епидемиолошка ситуација побољшати, а тиме и да се створе услове за организацију пријема за пензионере који су радни вијек провели у нашој Установи – Славиша Вујановић, в.д. директор ЈУ Дјечији вртић „Чика Јова Змај“.   


​Семберија инфо