НАРОДНА ПАРТИЈА СРПСКЕ: Саопштење за јавност :: Semberija INFO ::

 

НАРОДНА ПАРТИЈА СРПСКЕ: Саопштење за јавност


На основу свих дешавања у претходном периоду Градски одбор Народне партије Српске Бијељина позива грађане Бијељине и Семберије да се одазову у што већем броју на сутрашњи митинг и својим присуством покажу снагу и жељу за напретком и промјенама.

Свјесни смо да наш град и грађани пролазе кроз тежак период у задњих годину дана. Период који мора да се оконча, да кренемо напријед и превазиђемо све досадашње несугласице. Сви смо се обавезали да ћемо бринути и радити на просперитету и напретку града, али не можемо више да чекамо и трпимо „нечињење“, јер нас оно води у амбис.

Недопустиво је да градоначелник једног града користи ријечник који није прикладан за човјека, а поготово човјека на функцији, те да назива некога погрдним именима. Ми желимо да дјелујемо афирмативно, да напредујемо и развијамо и град и грађане, али на овај начин то нећемо моћи.

Зато вас позивамо да сутра дамо свој глас напретку и захтијевамо од градоначелника да пређе на дјела, да дигне главу и покаже да је дорастао функцију на коју га је народ изабрао.

Још једном вас позивамо да дођете на трг у суботу, 02.10.2021. године са почетком у 17:00 часова.
 
 
Градски  одбор НПС Бијељина: