ВЕЛИKИ ЈУБИЛЕЈ БИЈЕЉИНСKЕ KОШАРKЕ :: Semberija INFO ::

 

ВЕЛИKИ ЈУБИЛЕЈ БИЈЕЉИНСKЕ KОШАРKЕ


Вечерас је у Центру за културу "Семберија" одржана свечана скупштина Kошаркашког клуба "Радник". Разлог за свечаност је велик - 60 година постојања KK "Радник".

- Данас је, за многе од нас који су провели одређено вријеме у Kошаркашком клубу "Радник" велики дан. Оне прве генерације Kошаркашког клуба "Радник" сада имају унуке који играју кошарку. Сама та чињеница говори колико је то богатство. Што се мене лично тиче, од мојих 65 година живота барем 45 година живота сам у кошарци и то је нешто што је нераскидиво везано за моје одрастање, мој живот, моје васпитање и за моје формирање као личности. То је једно велико богатство које сам добио од овог клуба а које ја никако не могу клубу вратити. Вечерашња организација и ови млади људи који су сада у клубу, синергија која постоји међу њима, ми даје снаге и вјере да је још увијек снажан тај жар којег сви ми носимо ових 60 година и да ће "Радник" још дуго, дуго година живјети", рекао је Миодраг Стојановић, предсједник скупштине KK "Радник".

У току вечери, приказан је филм "Плава зона" који говори о стасавању овог спортског колектива током претходних 60 година. У галерији Центра за културу отворена је изложба под називом "KK Радник 1961 - 2021".

Семберија инфо