САЈАМ ОД 7. ДО 9. ОКТОБРА :: Semberija INFO ::

 

САЈАМ ОД 7. ДО 9. ОКТОБРА


Како је потрвђено из АД ,,Града'' од 7. до 9. октобра у Бијељини ће бити одржан 19. Међународни сајам пољопривреде, лова и риболова ,,Инерагро 2021''. Порука овогодишњег Сајма је ,,Радуј се плоду рада свог!'' Сајам пољопривреде у Бијељини се сврстава у групу најзначајнијих сајамских манифестација пољопривредног карактера у БиХ. Захваљујући традицији овај сајам је стекао репутацију на мјесту гдје се окупљају успјешне компаније, институције, удружења и појединци из области агробизниса.

Богата и квалитетна изложба пољопривредне механизације и алата, сјеменског и садног материјала, хране и пића, меда и љековитог биља, средстава за заштиту и узгој биља, сточне хране и минералних ђубрива, те изложбе стоке и квалитетан програм научно-стручних садржаја чине окосницу бијељинског сајма пољопривреде. Развојни планови су усмјерени у правцу што квалитетнијег уређења изложбеног простора и његовог проширења, омасовљавања броја излагача и посјетилаца, обогаћивања пратећих садржаја, те обезбјеђења присуства надлежних институција, министарстава, привредних комора, банкарских институција, развојних агенција, удружења и фонда који пружају подршку развоју аграра, а све са циљем да се посјетиоци упознају са актуелним програмима, облицима финансирања и другим погодностима у области аграра.
 
-Са задовољством Вас позивамо да нам се придружите на 19. Међународном сајму пољопривреде, лова и риболова „ИНТЕРАГРО 2021“ који ће како бисмо заједнички представили најновија достигнућа у пољопривреди, привреди и друштву, те наставили са традицијом сајмовања на овим просторима. Радно вријеме Сајма за посјетиоце и излагање је од 9 до 19 часова'', прецизирају из АД ,,Град''-а Бијељина.

Семберија инфо