АУРА ОСИГУРАЊЕ ОТВОРИЛО ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

АУРА ОСИГУРАЊЕ ОТВОРИЛО ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД У БИЈЕЉИНИ


Бањалучко „Аура осигурање“, које има више од осамдесет продајних мјеста за све облике осигурања на територији Републике Српске и БиХ, са око 250 запослених радника и сарадника, данас је отворило модеран Технички преглед возила у Улици Филипа Вишњића 249 у Бијељини. Свечану врпцу симболично су пресјекли Раденко Вујић, генерални директор „Аура осигурања“ и Предраг Утјешановић, директор АЦ Ауто алфа – технички преглед возила.



Анђелко Атељевић, директор продаје у „Аура осигурању“ упознао је бројне госте и пословне партнере „Аура осигурања“ који су присуствовали отварању новог техничког прегледа возила у Бијељини да је ово једанаести технички преглед, који је данас отворен у Бијељини, рачунајући и два техничка прегледа у изградњи, у Требињу и Источном Сарајеву. Он је нагласио да је „Аура осигурање“ у протеклих осам И по мјесеци остварила импозантан пословни резултат, те да је са данашњим даном реализовала више од двадесет милиона КМ промета.



„ Подсјетићу вас да је прву полису „Аура осигурања“ у семберској регији попунила дјевојка Верица Савић, чиме је почела исписивати историју наше фирме. Она је и мене, као првог човјека продаје, задуженог за ширење мреже, упознала са већином клијената и будућих пословних партнера на подручју Семберије. Морам истаћи да је „Аура осигурање“ већ тада препознало потенцијал и капацитет Бијељине и ове регије, задавши себи императивни задатак да данас, отварањем новог Техничког прегледа возила, побољшамо квалитет рада и омогућимо још боље пословне резултате. Захваљујемо свима који су својим указаним повјерењем, регистровањем аутомобила код наше осигуравајуће куће, помогли да створимо овакве услове за рад. У жаргону често истичем да су Фрањо Клуз и Руди Чајавец имали част да први понесу звијезду петокраку у небо давне 1942. године. Тројица запослених радника на овом техничком прегледу својим радом и залагањем омогућиће и отварање друге смјене и нова три радна мјеста на овом техничком прегледу”, нагласио је Атељевић.



Семберија инфо