"ФЕНИКС БАСКЕТ": ОДБИЛИ СМО ПОЗИВ ГРАДА БИЈЕЉИНА ДА УЧЕСТВУЈЕМО У ЕВРОПСКОЈ СЕДМИЦИ УРБАНЕ МОБИЛНОСТИ :: Semberija INFO ::

 

"ФЕНИКС БАСКЕТ": ОДБИЛИ СМО ПОЗИВ ГРАДА БИЈЕЉИНА ДА УЧЕСТВУЈЕМО У ЕВРОПСКОЈ СЕДМИЦИ УРБАНЕ МОБИЛНОСТИ


Прочитали сте наслов, а дужни смо образложење.

План је био као и прошле године да се одради отворени тренинг дјеце са тешкоћама у развоју.
 
Господо , хвала на позиву и хвала вам што се једном годишње сјетите дјеце са тешкоћама у развоју. Ми о дјеци са тешкоћама у развоју свакодневно размишљамо, бринемо и радимо са њима.
 
Ево због чека смо одбили позив:
 
Прошле године радо смо прихватили позив. Одрадили смо тренинг најбоље што умијемо, дјеца су била срећна, а нико од званичника није се сјетио да обиђе дјецу са тешкоћама. За разлику од ролеријаде, бициклијаде и слично.
 
Пред нову годину услиједила подјела пакетића дјеци са тешкоћама у развоју, а наше дјеце се нисте сјетили, нека вам је на част.
 
Одбили сте да финансирате пројекат дјеци са тешкоћама у развоју под називом "Сви имају једнаке шансе" са образложењем да не финансирате опрему дјеци са тешкоћама у развоју.
 
За двије године колико радимо са дјецом са тешкоћама у развоју, нико, ама баш нико од градске и републичке власти није се удостојио да посјети тренинг дјеце са тешкоћама у развоју.
 
Овај пут, нећете имати прилику да уберете јефтине политичке поене, јер ова дјеца заслужују пажњу сваки дан.
 
На крају, велику захвалност дугујемо нашим анонимним донаторима који финансијски помажу у куповини опреме и реквизита дјеци са тешкоћама у развоју.
 
С поштовањем,
 
Предсједник КК "Фениx Баскет" Бијељина
Бранимир Ђокић