ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ ОБИЉЕЖИО ТРЕЋИ РОЂЕНДАН :: Semberija INFO ::

 

ПОКРЕТ ЗА БИЈЕЉИНУ ОБИЉЕЖИО ТРЕЋИ РОЂЕНДАН


Покрет за Бијељину обиљежио је, у кругу најближих сарадника, трећи рођендан политичке организације којој су у срцу Бијељина и Семберија.

За кратко вријеме изградили смо страначку инфраструктуру, постали парламентарни и након избора наш кадар обавља функцију потпредсједника Скупштине града Бијељине.

Оштро се противимо кратковидој политици, неспособности и нераду локалне извршне власти, која је показала спремност да жртвује и развој Бијељине због дневнополитичке користи некога изван Семберије.

Само постизање локалног договора и залагање за доборобит Семберије, без обзира на политичко увјерење, представља рјешење је које доноси бољи живот свим грађанима.

Наша визија је јасна: борба за за сву дјецу у вртићима, за бесплатне ваншколске активности , формирање фондова за развој малих и средњих предузећа, заштита културе, градња нових излетишта и кампова, боље и функционалније мјесних заједница, формирање фондоа за градњу путева, рјешавање проблема загађења, чврсте везе са дијаспором...

Настављамо борбу за бољу и љепшу Бијељину. Настављамо и јачање Покрета како би што спремније дочекали Опште изборе 2022. године.

Волимо Бијељину - Бијељину у сигурне руке