ШАРОВИЋ: БИЈЕЉИНА ЋЕ БИТИ ОКОСНИЦА ПОЛИТИЧКЕ СНАГЕ СДС НА ИЗБОРИМА 2022. ГОДИНЕ :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ: БИЈЕЉИНА ЋЕ БИТИ ОКОСНИЦА ПОЛИТИЧКЕ СНАГЕ СДС НА ИЗБОРИМА 2022. ГОДИНЕ


Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић и замјеник предсједника СДС Радо Савић састали су се са градоначелником Бијељине Љубишом Петровићем и чланом Предсједништва СДС из Бијељине Томицом Стојановићем.

„Имамо велика очекивања од органнизације Српске демократске странке у Бијељини и очекујем да Бијељина буде окосница политичке снаге Српске демократске странке на Општим изборима 2022. године“ – поручио је предсједник СДС-а Мирко Шаровић након састанка. 

Он је казао да је са градоначелником Љубишом Петровићем и чланом Предсједништва СДС из Бијељине Томицом Стојановићем разговарао о активностима Градске управе Бијељина и изазовима са којим се град сусреће као и раду Градске организације СДС у Бијељини и припремама за изборну 2022. годину.

„Наша пуна подршка градоначелнику Петровићу и његовом тиму у градској управи. Наш циљ у наредном периоду је да оснажимо Градски одбор СДС у Бијељини како би СДС био најснажнија политичка партија у овоме граду“ – истакао је Шаровић.

„Очекујем да кључну улогу у великој побједи Српске демократске странке на изборима 2022. године одиграју општине у којим смо тренутно у позицији власти. Грађани су препознали активности и предан рад наших начелника и то ће бити наша највећа снага. Идући временски период провешћемо у јачању наше страначке структуре и у промоцији Програмске платформе која се приводи завршетку. СДС ће пред грађане изаћи са јасном визијом економског и друштвеног опоравка Републике Српске и са препознатљивим кандидатима које грађани препознају као лидере у својим локалним заједницама“ – поручио је Шаровић.