АПЕЛ ЗА ПОМОЋ: ПОМОЗИМО ИВАНУ МАРЈАНОВИЋУ :: Semberija INFO ::

 

АПЕЛ ЗА ПОМОЋ: ПОМОЗИМО ИВАНУ МАРЈАНОВИЋУ


Редакцији „Семберских новина“ молбом за помоћ обратила се Ружица Марјановић из Бијељине, чији малољетни син Иван има проблема са видом и члан је Савеза слијепих у Бијељини. У молби је наведено да малољетни Иван Марјановић треба да иде на конзервативно лијечење у Нови Сад, гдје ће боравити 10 дана. Иван је до сада три пута боравио на лијечењу и стање се побољшало, тако да након трећег третмана види 50 посто. За наставак лијечења неопходна су новчана средства која породица није у могућности д обезбиједи, а за десетодневни третман је потребно 71. 000. динара. Иванова мајка Ружица подсјећа да је за једно од досадашњих медицинских третмана у Новом Саду, у циљу помоћи породици, 14. маја прошле године, одржан хуманитарни концерт у Центу за културу у Бијељини. Породица Марјановић апелује на људе доброг срца да помогну како би Иван отишао на лијечење.
 
-Живимо као подстанари, а само супруг повремено ради за дневницу кад има посла. Искрено и од срца вас молим да нам, у складу са могућностима, помогнете. Унапријед вам се захваљује породица Марјановић, наводи се у молби људима добре воље.
Молбу је потписала Ружица Марјановић (066-761-068), а уплате за помоћ Ивану можете вршити на жиро рачун код Сбер банке: 567-345-59000161-78