СТЕВАНОВИЋ ПОНОВО ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ГРАДСКЕ БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

СТЕВАНОВИЋ ПОНОВО ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ГРАДСКЕ БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ


На изборној Скупштини бијељинске Градске Борачке организације за предсједника је изабран Миодраг Стевановић, који је и до сада обављао ту функцију.
 
Стевановић је рекао да је ова организација јединствена и да ће наставити да ради на томе да се побољша положај свих борачких категорија, а приоритет је запошљавање дјеце погинулих бораца.
 
Он је навео да ће наставити да обиљежавају значајне датуме из српске историје, као и да ће радити на одржавању споменика погинулим борцима.
 
Стевановић је подсјетио да су у Бијељини подигнута 52 споменика погинулим борцима и да само недостаје у Мјесној заједници Нови, али да су у току радови који ће бити завршени ове године.
 
"Град Бијељина је много урадио за борачку популацију - подијелио неколико хиљада плацева, неколико хиљада пакета за изградњу кућа, а додијељен је и велики број станова. Имамо још један број дјеце погинулих бораца која су незапослена, а мој најважнији циљ у будућем раду јесте да их запослимо", рекао је Стевановић новинарима.

На данашњој конститутивно-изборној сједници, осим предсједника, изабрана је и трочлана делегација у Скупштини Борачке организације Републике Српске, те 15 чланова Предсједништва Борачке организације Бијељина.
 
Срна