ЗАПОЧЕО ПРОЈЕКАТ ОМЛАДИСКЕ БАНКЕ - ИЗГРАДЊА ЉЕТНИКОВЦА СА УРЕЂЕЊЕМ БУНАРА И ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У КРУГУ ДОМА ЗДРАВЉА :: Semberija INFO ::

 

ЗАПОЧЕО ПРОЈЕКАТ ОМЛАДИСКЕ БАНКЕ - ИЗГРАДЊА ЉЕТНИКОВЦА СА УРЕЂЕЊЕМ БУНАРА И ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У КРУГУ ДОМА ЗДРАВЉА


У кругу Дому здравља Лопаре врши се реконструкција комплетне водоводне мреже, тe санира и бунар који ће служити као алтернативни извор снабдијевања водом за потребе установе, ове активности се финансирају кроз пројекат Омладинске банке Лопаре.
 
„Овај бунар може да нам послужи за све службе, у оквиру Дома здравља, када су у питању потребе за водом  и користиће се у  случају било каквог нестанка воде или квара на градској водоводној мрежи“, саопштио је Желимир Нешковић, директор установе. 
 
Он је рекао да ће се на простору око бунара саградити и љетниковац за потгребе пацијената и особља, а укупна улагања у поменуте радове ће износити око 15 000 КМ.
 
„Веома је значајан овај пројекат и њиме ћемо осигурати водоснабдијевање Дома здравља и свих наших служби, јер у љетним мјесецима, у сушном периоду, долази до недостатка воде, а све ово што се ради ће допринијети да до тога не  дође“, закључио је Нешковић.