УРУЧЕНЕ 64 ПОНОСНЕ КАРТИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

УРУЧЕНЕ 64 ПОНОСНЕ КАРТИЦЕ


Породицама из општине Лопаре, са троје и више дјеце, подијељене су  64 картице, којим се остварује право на попуст приликом куповине робе и услуга код привредних субјеката укључених у пројекат "Пријатељи породице".
 
Начелник општине Лопаре Радо Савић и координатор Фондације „Три плус“ за регију Бијељина Далибор Ивановић потписали су споразум о сарадњи, чиме је омогућено да "Поносна картица" заживи и у овој локалној заједници.
 
„То су картице које ће омогућити овим породицама да  остваре извјестан  попуст у трговинама и предузећима која се баве услужним дјелатностима“ рекао је начелник Савић.
 
Он је изразио задовољство подјелом картица и истакао да ће општинске структуре радити на проширењу привредних субјеката који ће давати попусте, како би се дао допринос цијелог друштва вишечланим породицама.
 
Шест привредних субјеката из ове локалне заједнице се придружило пројекту, а то су: „Термал“, „Голден Бау“, „Ђокић Метал“, пекара „Нимекс“, апотека „Росић“ и Сгоматолошка ординација др Огњенке Сандић.
 
„Ово је пројекат који поздрављам и драго ми је да је општина Лопаре постала дио ове породице и једне заиста племените акције“,  додао је Савић.
 
Ангела Бојкић из Јабланице је мајка четворо дјеце, од којих су двоје на факултету, једно у средњој школи, а једно у основној школи.
 
„Ова картица ми пуно значи,треба нам помоћ, подршка која је увијек добро дошла“, рекла је Бојкићева.
 
Далибор Ивановић, координатор Фондације „Три плус“ за регију Бијељина је дао упутсва корисницима за кориштење и том приликом рекао да су корисници картице и чланови Вибер-групе преко које могу сазнати ко су партнери који дају попусте приликом куповине производа или услуга.
 
„Такође постоји апликација за андроид уређаје фондације Три плус коју корисници могу инсталирати и на тај начин сазнати потребне информације“, додао је Ивановић.