АКЦИЈА ПОВОДОМ СЛАВЕ ГРАДА :: Semberija INFO ::

 

АКЦИЈА ПОВОДОМ СЛАВЕ ГРАДА


Асоцијација УДДК Србије, Црне Горе и Републике Српске – Текериш Лозница, Савез ДДДК РС Требиње и ДДДК ,,Здравље'' Бијељина учествују у великој алцији даривања крви у Бијељини, која се организује поводом Крсне славе Града – Светог Пантелејмона.

-Од другог до шестог августа организоваћемо даривање крви у Трансфузиолошкој служби Болнице у Бијељини, у периоду од 8 до 13 часова, уз, наравно, захвални оброк. Шестог августа, у петак, акцији ће се прикључити и наши драги гости из друштава из Републике Српске, Црне Горе и Србије'', најавио је Владо Симић, предсједник Друштва добровољних давалаца крви ,,Здравље'' из Бијељине.

Како је потврдио, Бијељина ће се потрудити и овог пута да буде добар домаћин и организатор велике Пантелинске акције даривања крви.

-Планирали смо да петог августа, од 17 до 20 сати, дочекамо драге госте и наше пријатеље, а да онда наставимо у Мотелу ,,Нено'' дружење уз вечеру. Сутрадан, шестог августа, након даривања крви посјетићемо Етно-село ,,Станишићи'', ,,Семберски салаш'', манастире у Бијељини, те базене у Дворовима, гдје је омогућено и бесплатно купање. Ручак је у црквеном објекту у Дворовима, а они гости који остају на ноћењу, испратићемо их сутрадан, након доручка, из Мотела ,,Нено'''', прецизирао је Владо Симић, уз подсјећање да сви они који могу да дарују крв нека се јаве на телефоне 055/417-994 и 965/512-461.