ОБИЉЕЖАВАЊЕ ДАНА ФЗО РС ПРОМОВИСАЊЕМ ПРАВА ОСИГУРАНИКА :: Semberija INFO ::

 

ОБИЉЕЖАВАЊЕ ДАНА ФЗО РС ПРОМОВИСАЊЕМ ПРАВА ОСИГУРАНИКА


У свим филијалама Фонда здравственог осигурања Републике Српске сутра - 27. јула, од 9 часова, биће организовано промовисање права осигураника у поводу обиљежавања 29 година од оснивања Фонда.
 
Промовисање права осигураника биће организовано у Бањалуци (Трг Крајине), Бијељини (испред Филијале ФЗОРС), Приједору (Мали градски трг), Источном Сарајеву (центар града – Спасовданска улица), Требињу (поред Херцеговачке куће), Фочи  (грдски трг), Добоју (у центру града – испред Конзума) и Зворнику (испред РК Зворничанка).
 
Представници Фонда ће грађанима дијелити водиче о правима из здравственог осигурања, а грађани ће имати прилику, поред да се информишу о својим правима, и да поставе питања, дају своје приједлоге, као и да наведу своје евентуалне проблеме у вези са остваривањем права и др.
 
Подсјећамо, Фонд здравственог осигурања Републике Српске основан је 27. јула 1992. године одлуком Народне скупштине Републике Српске. Тим поводом смо одлучили да овај дан обиљежимо промовисањем права из здравственог осигурања, односно да га посветимо нашим осигураницима'', потврдили су из Одјељења за односе са јавношћу Фонда здравственог осигурања РС.

Semberija info