ШЕСТИ ПО РЕДУ КОТЛИЋ КОД ТОЧКА :: Semberija INFO ::

 

ШЕСТИ ПО РЕДУ КОТЛИЋ КОД ТОЧКА


Протеклих десетак дана трудили су се Драгаљевчани да све припреме како би данашње дружење било што угодније и љепше. Како је и најављено, на традиционалној манифестацији ,,Котлић код Точка'' окупио се велики број људи, најприје жељних дружења и забаве, а, потом, и надметања ко ће припремити најбољи паприкаш.



-Уредили смо простор за манифестацију, са прикључцима за струју и воду, обезбиједили музику уживо, хладно пиће и, наравно, бесплатну ледену, изворску воду са Точка. Због ове епидемиолошке ситуације учествује само двадесетак екипа и све су са простора Семберије. Прије короне имали смо љубитеље оваквих маифестација и из Србије, Хрватске и Словеније... Било је много позива са питањем када ћемо организовати ,,Котлић'', јер су сви жељни дружења и, ево, организовали смо'', каже Мирослав Кулић, предсједник Организационог одбора и предсједник Савјета МЗ Горњи Драгаљевац, уз подсјећање да се прошле године, због короне, нису крчкали котлићи у Драгаљевцу.



-Једва смо дочекали да се мало дружимо. Овдје у Драгаљевцу је баш добра локација за овакву манифестацију и дивни су домаћини. И ми ћемо се потрудити да и наша чорба буде најбоља, али то нам то није најважније. Најважније је да се лијепо забавимо, а сигурно ће бити још оваквих скупова'',  поручује Мирко Миловановић из екипе АД ,,Комуналац'', који је љубитељ лијепе ријечи, дружења, лова, а и укусног залогаја. 



Поред екипе ,,Комуналца'' котлиће су ,,подмазали'' и радници ,,Електро Бијељине'', СДС-а..., а дружењу у Драгаљевцу ће се придружити и Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине.