Аграрни фонд Града Бијељина: Обавјештење :: Semberija INFO ::

 

Аграрни фонд Града Бијељина: Обавјештење


У складу са досадашњим активностима у Аграрном фонду желимо да обавјестимо јавност.

Обавјештавамо пољопривредне произвођаче са подручја Семберије да је усвојен Програм о кориштењу средстава за подстицај пољопривредне производње за 2021. годину и Правилник о начину и условима подстицаја у пољопривредној  производњи за 2021. годину.

Програм и Правилник су донешени након 4 (четири) јавне расправе са представницима свих удружења пољопривредних произвођача са подручја Семебрије а у којој су учествовали Градоначелник Бијељине, Одјељење за пољопривреду и Аграрни фонд града Бијељина.

О детаљима Правилника  јуче сте упознати  у саопштењу Одјељења за пољопривреду,  а оно са чим жели да Вас упозна Аграрни фонд   је начин на који можете да се упознате са Правилником и видите који који члановиПравилника одговарају за Вашу производњу.

Наш Правилник ће бити објављен у:
  1. Службеном гласнику Града Бијељина,
  2. Web site - Града Бијељина, (www.grad bijeljina / agrarni fond grada bijeljina / pravilnik ) гдје ћете моћи трајно да га анализирате  до његовог истека,
  3. Сваким радним даном од 7- 15 h са Правилником се можете упознати у просторијама Аграрног фонда града Бијељина, ул. Милоша Обилића 51/а, Бијељина. Такође, све информације везане за Правилник о начину и условима подстицаја у пољопривредној производњи за 2021. годину можете добити  на телефоне: 055/206-984  и e-mail: [email protected]
 
Ову прилику користимо да позовемо све пољопривредне произвођаче да прије свега добро анализирају Правилник о подстицајима и поднесу захтјев за исти  у  складу са чланом Правилника који одговара њиховој пољопривредној производњи.
 
Такође, обавјештавамо извођаче радова да ће у наредних 7-15 дана  бити објављени тендери  за избор најповољнијег понуђача/извођача радова за Побољшање квалитета пољопривредног земљишта  - Калцификација и изградњу инфраструктуре директно  везане за пољопривредну производњу.