БАЊАЛУЧКА ПИВАРА ГЕНЕРАЛНИ СПОНЗОР ЉЕТНE ФУТСАЛ ЛИГА 2021. У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

БАЊАЛУЧКА ПИВАРА ГЕНЕРАЛНИ СПОНЗОР ЉЕТНE ФУТСАЛ ЛИГА 2021. У БИЈЕЉИНИ


У организацији Бијељинског удружења младих „БУМ“ на отвореним теренима Основне школе „Свети Сава“ у Бијељини одржаће се четврта по реду Љетна футсал лига 2021.

-„Љетна футсал лига“ је друштвено одговоран пројекат Бијељинског удружења младих. Кроз реализацију овог спортског догађаја, уз помоћ наших пријатеља и спонзора потрудили смо се да обновимо и унаприједимо стање спортских терена ОШ „Свети Сава“ у Бијељини како би их ученици школе и други спортисти из града могли безбједно и са уживањем користити. У организацији ће учествовати 30 волонтера нашег удружења који ће се током четири дана лиге побринути да све протекне у најбољем реду“, рекао је први човјек организације Љетне лиге 2021. Дарко Шерфези.

У такмичењу које ће трајати од првог до четвртог јула  учествоваће 12 екипа, шест из Семберије и шест из других градова. Екипе су разврстане у четири групе које ће прва два дана лиге играти квалификационе мечеве. Трећег дана се играју четвртфиналне утакмице а за завршни дан су резервисана два полуфинала, утакмица за треће мјесто и финале.

Организатори посебно наглашавају одигравање ревијалне утакмице фудбалских легенди Семберије која ће се такође одиграти посљедњег дана лиге. Циљ ове утакмице јесте исказивање захвалности семберским ветеранима најважније споредне ствари на свијету али и њихово представљање млађим генерацијама које их нису имале прилику до сада гледати.

Бањалучка пивара је овогодишњи генерални спонзор Љетне футсал лиге 2021, којој организатори овог спортског догадјаја посебно захваљују.

Semberija info