Градски одбор Социјалистичке партије у Бијељини обиљежио годишњицу оснивања странке :: Semberija INFO ::

 

Градски одбор Социјалистичке партије у Бијељини обиљежио годишњицу оснивања странке


Јовић: И даље стојимо постојано

Уз велико присуство руководства, чланова и симпатизера, Градски одбор Социјалистичке партије Бијељина вечерас је обиљежио 28 година од оснивања ове странке.

Како је истакнуто на свечаности, СП основана је давне, ратне, 1993. године, а од тада ова политичка партија дјелује на подручју Српске гдје је увијек била парламентарна странка и која је током 28 година опстајала упркос бројним успонима и падовима.



Градски одбор СП у Бијељини, како је речено, данашњим окупљањем са руководством, члановима, симпатизерима и бројним гостима присјетио се још једном времена који је остао иза њих.

“Са жељом да храбро наставимо корачати напријед, за руку са нашим грађанима, желимо овај дан посветити нашим суграђанима који су дио себе уградили у Републику Српску и изградњи бољег живота”, истакао је предсједник Градског одбора СП Бијељина Недељко Јовић.

Према његовим ријечима, СП опредјељена је да гледа испред, да прошлост “памтимо као опомену, да корачамо у будућност самоувјерени и свјесни одговорности која је у нашим рукама”.

Данашњи датум Социјалисти су обиљежили видео линком, уживо пројекцијом  из Требиња, Бијељине и Бања Луке.

​Семберија инфо - Фото и текст: З.Кусмук