САОПШТЕЊЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА


Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић у недјељу ће у градској кући са својим сарадницима примити високу делегацију коју ће предводити предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.

- Добили смо позив из Кабинета предсједнице Републике Српске да ће у недјељу посјетити Бијељину и очекујем да ћемо на том састанку у Градској управи разговарати о важним питањима која се тичу реализације започетих и обећаних пројеката у нашем граду.
Бијељина је по величини други град у Републици Српској одакле се значајна средства убиру у републички буџет. Зато и очекујемо и већу подршку републичке власти, прије свега Владе у реализацији развојних пројеката важних за наш град.
Надам се, да ћемо на том састанку отклонити све препреке и политичке блокаде и да ћемо прије свега водити рачуна о интересима наших грађана, као што и они воде рачуна када су у питању уплате разних пореза, који иду у зајендичку касу.
Као градоначелник трудим се да заступам све грађане, без обзира да ли су или нису гласали за мене. Тако очекујем да и наша локална заједница не буде под било каквом паском, како је то било у неким раниим најавама, због тога што су грађани одлучили да ја будем на челу другог града у Републици Српској.
Надам се да нам је свима на првом мјесту поштовање закона, увођење реда и одговорности, што је мој императив у раду, и да ћемо за добробит свих грађана отклонити све политичке опструкције и омогућити да свако ради свој посао и да за њега одговара.
Бијељина не тражи ништа више, али ни мање, него онолико колико нам припада с обзиром на чињеницу да смо други град по свим параметрима у Републици Српској и да значајна средства иду и у буџет Републике Српске и да имамо велике развојне капацитете.
Циљ нам је и надам се да ћете и ви са највишег нивоа показати да вам је стало и до наше локалне заједнице, која у протеклим мјесецима није наишла на разумијевање када су у питању неке владине институције.
Град Бијељина је отворен град и свако ко жели да помогне развоју нашег града и стварању услова за више радних мјеста и бољи живот грађана - Добродошао је у наш град!

Кабинет градоначелника Бијељине