ИЗБОРНА СКУПШТИНА РО ОСТ ВРС БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ИЗБОРНА СКУПШТИНА РО ОСТ ВРС БИЈЕЉИНА


У Бијељини је данас одржана изборна Скупштина Регионалног одбора Бијељина Организације старјешина Војске Републике Српске. Прије скупштинске сједнице чланови Скупштине РО ОСТ ВРС су на Градском тргу одали почаст и положили вијенце погинулим припадницима Војске Републике Српске. 

На скупштини је пуковник Јовица Марковић изабран за новог предсједника Регионалног одбора ОСТ Бијељина а потпуковник Владо Симић за предсједника Скупштине. Одлучено је да Слободан Жупљанин буде приједлог РО Бијељина за избор предсједника кровне Организације Старјешина ВРС.

Делегати су на скупштини усвојили извјештај за претходни мандат као и приједлог визије дјеловања ОСТ ВРС за наредне четири године. Један од кључних праваца у којем ће организација у наредном периоду дјеловати је рад на обезбјеђењу бољег животног стандарда борачке популације.

Полагању цвијећа и самој Скупштини присуствовао је и градоначелник Града Бијељина Љубиша Петровић који се у својој изјави захвалио присутнима обећевши помоћ Градске управе на путу реализације усвојених циљева Скупштине РО ОСТ ВРС Бијељина.

Семберија инфо - И. Гутић



Изборна скупштина Организације старјешина ВРС за регију Бијељина

Поводом Изборне скупштине Организације старјешина Војске Републике Српске Регионалног одбора Бијељина градоначелник Бијељине Љубиша Петровић положио је вијенац и одао пошту на споменику борцима погинулим у Одбрамбено-отаџбинском рату.
Обраћајући се делегатима Изборне скупштине, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић је истакао да Град Бијељина чини све да унаприједи сарадњу са овим организацијама, али и да помогне борцима и њиховим породицама да живе животом достојним човјека.
„Сигуран сам да ћемо и са Организацијом старјешина Војске Републике Српске у континуитету унапређивати сарадњу и да ће та сарадња бити на обострано задовољство“, додао је градоначелник Петровић.
За предсједника Организације старјешина Војске Републике Српске – Регионални одбор Бијељина изабран је пуковник у пензији Јовица Марковић, ратни начелник штаба Друге мајевичке бригаде.

Град Бијељина