ПОПРАВКА УДАРНИХ РУПА И ОШТЕЋЕЊА НА ПУТЕВИМА :: Semberija INFO ::

 

ПОПРАВКА УДАРНИХ РУПА И ОШТЕЋЕЊА НА ПУТЕВИМА


У Мјесној заједници Лединци почела је санација ударних рупа и оштећења на горњем слоју асфалта у овој бијељинској највећој Мјесној заједници.
 
Радове изводе радници предузећа “Радиша”, и то седам дана након након посјете градоначелника Љубише Петровића овој мјесној заједници, гдје су га грађани упознали са проблемима у насељу, па и са овим проблемом.
 
Између осталог, грађани су замолили асфалтирање улица, рјешавање питања водоводних прикључака, расвјете, а градоначелник Петровић обећао је помоћ са циљем рјешавања ових проблема.
 
Градоначелник Љубиша Петровић изјавио је за портал “Semberija.info” да ће се Градска управа, у складу са могућностима рјешавати проблеме мјештана у Мјесној заједници Лединци, међу којима је, осим поправки оштећења на асфалтираним улицама, планирано и асфалтирање макадамских улица.
 
“Ускоро ћемо имати комплетиране податке у вези макадамских улица у граду, када су у питању и шрина, али и дужина. Тада ће се моћи прецизније планирати активности са циљем асфалтирања улица. Једино су проблем улице гдје нису ријешени имовинско -правни односи”, истакао је градоначелник Петровић.

Семберија инфо